Schooljaar 2018 - 2019

Een nieuw schooljaar is altijd weer leuk, spannend en een nieuw begin. Dit geldt voor iedereen: juffen, kinderen en ouders. Dit jaar starten we met twee nieuwe juffen. De kinderen (en de juffen) vonden dit best een beetje spannend. We hebben de eerste weken veel activiteiten gedaan om elkaar te leren kennen. Inmiddels wordt er hard gewerkt en al veel geleerd.

Groep 3 is druk bezig met leren lezen, dit vinden ze erg leuk en doen ze dan ook met veel enthousiasme. Groep 4 krijgt meer rekenwerk, leren hele zinnen schrijven en lezen moeilijke boeken.

In de klas hebben wij het gehad over de herfst. De kinderen hebben vervolgens samen een herfsttafel gemaakt. Ze hebben veel spullen mee naar school genomen en hebben zelf spinnen geknutseld.

Voorstelling 'Wat is er mis met mijn vis?'

De vrijdag voor de herfstvakantie zijn wij naar de voorstelling 'Wat is er mis met mijn vis?' geweest. In deze voorstelling komt een mens in de wereld van een vis. Om elkaar te begrijpen zoeken ze naar een woordeloze taal en er ontstaat een bijzondere vriendschap. De kinderen waren erg enthousiast en vonden het heel leuk.