Welkom in groep 7 en 8!

Deze gezellige groep is een combinatiegroep van 21 leerlingen. Ze krijgen les van Juf Karin.

--- Lego we Do! ---

Op woensdag 31 oktober hebben we een robot gebouwd van Lego (een workshop van de Bibliotheek). Deze robot konden we bouwen en programmeren met een app op de tablet. We konden Mylo (dat was zijn naam) laten lopen, stoppen, geluiden laten maken en gekleurde lichtjes geven. Een aantal van ons heeft ook nog een windmolen of een raceauto gemaakt.

Het was een geslaagde ochtend!

--- 'Museum der Wereldsterren' ---

Op donderdagmiddag 18 oktober hebben wij onze klas omgetoverd tot een waar museum. In ons museum presenteerden we onze zelfgekozen wereldsterren. Dit was het onderzoek dat hoort bij onze nieuwe methode Blink Wereld.

De leerlingen uit groep 5/6 kwamen een kijkje nemen in het museum. Zij moesten echte kaartjes laten knippen bij onze museummedewerker.

Het museum zag er prachtig uit, we hebben er veel van geleerd!